Manikúra, modeláž nehtů

 

 

OŠETŘENÍ PŘÍRODNÍCH NEHTŮ

 

 

 

SUCHÁ MANIKŮRA / MOKRÁ MANIKŮRA

 

Ošetření nehtové kůžičky, úprava nehtů. Nehet se může zpevnit nanešením laku.

 

 

JAPONSKÁ MANIKŮRA P – SHINE

 

P-shine je technika péče o přírodní nehty, u nás známá již několik let. Podporuje prokrvení a růst nehtů, je proto vhodná pro ošetření nehtů rozštěpených, lámavých, třepících se a nerostoucích. Princip leštění nehtů vychází z dávné historie japonských předků, kteří pečovali o své nehty již před mnoha staletími. Hlavními složkami P-shine je včelí vosk, jemné parafíny, glycerin, panthenol, vitamíny A, E, H a provitamín B5. .

 

Provádí se zaleštěním včelího vosku do přírodního nehtu. Současně se také prokrví nehtová ploténka a zabezpečí tak její zdravý růst. Nehty po aplikaci mají vysoký lesk a vypadají skvěle. Doba ošetření nehtů metodou P-shine je přibližně 40 minut a doporučená další návštěva je po první aplikaci za 2 týdny, další 3-4 týdny.

 

 

CND Shellac

 

Permanentní lak, krásně nalakované přírodní nehty bez jejich poškození !

 

Unikátní nová technologie (pouze zn. CND Shellac) umožňuje nejšetrnější aplikaci bez jakéhokoliv poškození nehtů. Před nanesením a při odstranění CND Shellacu se nehty nepilují, proto nedojde k sebemenšímu oslabení nehtů. Lak, který se nanese na přírodní nehet, vydrží až 10 dnů až 3 týdny, záleží na kvalitě přírodního nehtu.

 

 

PARAFÍNOVÉ ZÁBALY

 

Parafínové zábaly patří mezi velmi oblíbené programy. Svou neprodyšností a teplotou zlepšuje prokrvení a pocení kůže. Změkčuje kůži a zvyšuje tonus (napětí). Také má pozitivní vliv na prohřátí kloubů, pomáhá u počínajícího revmatismu či bolestech karpálního tunelu.Během působení parafínu dochází k uvolnění svalů a kloubů a právě proto se parafínové zábaly používají jako součást rehabilitační léčby, zejména pak při degenerativním onemocnění kloubů rukou. Jedná se v podstatě o lokální termoterapii (teploléčbu),která se běžně aplikuje i v lázních a rehabilitačních zařízeních. Lze ji ale aplikovat i na celé tělo – formou parafínových lázní. Takto působí na uvolnění a snížení bolesti celého pohybového aparátu. Zvýšením prokrvení kůže lépe absorbuje minerály obsažené v parafínu. Parafínové zábaly působí blahodárně na nervovou soustavu, cítíte se po nich uvolněně a relaxovaně.

 

Nejprve se ruce natřou speciálním krémem z mořských minerálů, který zvyšuje účinek parafínu. Poté se namáčí do parafínové lázně po které se ruce zabalí do speciálních rukaviček a parafín se nechá 15–30 minut působit. Po zchládnutí zábal sloupneme a pokožku jemně promasírujeme. Doporučené indikace – Choroby pohybového systému, metabolické choroby, artritida, onemocnění drobných kloubů končetin, suchá kůže, atopický ekzém.

 

 

PEELING

 

Šetrná metoda odstranění odumřelých částeček kůže z povrhu pokožky. Provádí se pomocí jemné masáže peelingovým přípravkem s brusnými zrny. Pokožka je jemná a prokrvená, schopna lépe přijímat výživné látky.

 

 

MASÁŽ RUKOU

 

Příjemný zážitek pro relaxaci a oddych. Masáž má léčivý účinek a vstřebáváním oleje pomáhá vyživovat pokožku a brzdí proces stárnutí. Masáž rovněž pomáhá ulevit kloubům i bolestem a zrychluje krevní oběh až po konečky prstů.

 

 

NEHTOVÁ MODELÁŽ

 

Modeláž nehtů vytváříme pomocí několika technik. Nabízíme acrylové, gelové a acrygelové nehty.

AKRYLOVÉ NEHTY

MODELÁŽ NA TIPY

Je používána hlavně jako základ francouzské modeláže, trendem jsou kromě klasické bílé i barevné tipy (červené, tyrkysové, žluté, zelené, černé, fialové, růžové), které se po nanesení hmoty a ztvrdnutí ještě dále ozdobují

MODELÁŽ NEHTŮ ŠABLONOU

Šablony se používají papírové nebo teflonové, je nutné mít nehet alespoň 2mm přerostlý přes okraj, aby se nechala šablona dobře podlepit a připevnit.Tímto způsobem se tvoří např. oblíbené dlouhé nehty tvaru Stiletto, Edge, ale i klasické tvary, oblíbená francouzská modeláž, kde se dá použít nesčetně zdobících prvků a různobarevných akrylových pudrů, kterými se tvoří volný okraj nehtu tzv. francie.

GELOVÉ, AKRYGELOVÉ NEHTY

Tvoří se na umělé tipy průhledné nebo jako francouzskou modeláž na bílé či barevné tipy a nebo na šablony. Gel se nanáší v několika vrstvách a každá vrstva se musí přibližně 3 minuty nechat vytvrdit ve speciální UV lampě.. V našem studiu používáme i UV gelový make-up, kterým se překryjí různé skvrny nebo vady nehtu, sjednotí barvu nehtové ploténky, protáhne nehtové lůžko v případě okousaných nehtů nebo nehtů po úrazech a přektryje odrůstající volný okraj nehtu, který bývá již po týdnu vidět, pokud se použije pouze čirý gel. Do gelu se nechají vkládat různé ozdoby a vznikne tak permanentní zdobení, které se dá odstranit pouze odpilováním při doplnění.

Gelová technika se dá kombinovat bez problémů s akrylovou technikou.

 

CENÍK MANIKÚRA

modeláž nehtů gelem nové…..700,-

doplnění gelových nehtů…......500,-

odstranění modeláže, ošetřující manikúra, výživa…....................280,-

Zpevnění přírodních nehtů gelem.............................................400,-

gel-lak, shellac CND………....….300,-

oprava 1 nehtu…….…………........50,-

manikůra……….…………………..150-,

manikůra + lakování………......200,-

japonská manikúra P-Shine....250,-

masáž rukou…………………….…100,-

parafínový zábal........................200,-

 

 

 

Časy, které uvádím u každé úpravy nehtů jsou pouze orientační, vždy záleží na celkovém stavu Vašich nehtů .

 

Je nutné počítat s prodloužením této doby např. při odstraňování extrémně silné vrstvy nehtové kůžičky, odstraňování silnější vrstvy starého materiálu apod. Naopak při práci s nehty, které jsou pravidelně udržovány, se tato doba výrazně zkratí.

 

Pro objednání volejte:

Kateřinu Prchalovou  739 296 835

 

 

STUDIO BRILANC
Vrchlického 57
Jihlava, 586 01
 
Sledujte nás na Facebooku!
Nebo na Instagramu!
Obchodní podmínky studia
Free Joomla! templates by Engine Templates